NOTICIES.

Feiyu Tech ens ofereix el seu potent gimbal WG2, el qual resulta perfecte, gràcies als seus ancoratges de trípode estàndard de 1/4″ tant en la seva part baixa com a la part posterior, per a muntar en pràcticament qualsevol lloc, aconseguint d’aquesta manera vídeos perfectament estabilitzats amb la teva càmera esportiva.

Les seves dos bateries ens ofereixen una autonomia de durada d’unes 4 hores.

El gimbal WG2 és de 3 eixos i compta amb angles de rotació de 360 graus en Pan i Pitch i 70 graus a Balanceig, el seu pes és de 265 grams, i unes dimensions de 10,25 x 8,93 x 4 cm.

Una de les espectaculars característiques del gimbal WG2 és que podem mullar-lo i/o submergir-lo en l’aigua fins a un metre de profunditat durant 30 minuts.

Aquest gimbal de la marca Feiyu Tech està dissenyat i fabricat per aguantar i fins i tot millorar les exigències quant a resistència es refereix de les càmeres esportives, sobretot és un gimbal perfecte per combinar amb la gamma Black de Hero 5, 6 i 7 o amb la gama Session de la marca GoPro ja que aquestes no necessiten de carcassa externa.

Amb un únic botó d’encesa i canvi de mode, el Feiyu WG2 compta amb les següents funcionalitats:

– Estabilització del moviment de vídeos
– Mode Panoràmic, que permet la captura d’Timelapses amb rotació o fotografies panoràmiques 360 graus
– Mode Selfie, per a captura d’autoretrats.

A la part superior del gimbal un LED ens indicarà l’estat del made de dispar, bateria o apagat/encès.

A més podrem controlar el WG2 mitjançant la app Feiyu ON, disponible per Android i iOS o per si fos poc controlar-ho mitjançant el Feiyu Wireless Remote Control 2.4G, un comandament extern de control remot.

www.feiyu-tech.com
Facebook
Instagram
YouTube

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.