CONSELLS.

Tot i que els últims models de GoPro han millorat moltíssim el tema de l’estabilitat de la imatge, avui us parlaré d’un truc amb el qual mes o menys podreu minimitzar bastant els inevitables tremolors quan subjectem la GoPro amb la mà… de vegades els petits detalls són els més efectius només que de vegades passen desapercebuts.

Una de les particularitats que ens permet prendre escenes originals o curioses amb una GoPro és la seva grandària i pes, això ens permet una gran mobilitat i canvis de direcció a l’hora de prendre escenes, sobretot en moviment, simplement subjectant-la amb la mà o amb un petit mànec.

Però tenint en compte que el nostre pols a vegades no és prou estable, és possible que de vegades el resultat de les nostres preses sigui una mica tremolós.

Per evitar això hi ha un truc molt senzill i eficaç alhora, es tracta simplement de recolzar la GoPro sota la nostra barbeta, ja sigui subjectant-la amb la mà o a través d’un petit mànec.

Donant suport o pressionant la GoPro contra la nostra boca podem reduir bastant el tremolor de les nostres filmacions, ja que d’aquesta manera el desplaçament de la GoPro ho fa el nostre cap dirigida per la nostra mirada, de manera que la GoPro sempre enfoqués en la mateixa direcció que els nostres ulls, només que a l’estar recolzada o pressionada contra la nostra boca, el moviment serà molt estable.

Perquè vegeu el senzill que és i el seu resultat us deixo l’enllaç d’aquest vídeo de YouTube on Mic Bergsma ens mostra gràficament com es fa.

“Deixeu volar la vostra imaginació i sobretot filmeu-la… ah! i tingueu sempre les bateries carregades”

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.