L’equip… Tots a una

Volem presentar-vos els components de Rosa dels Vents FILMS

Ferràn Tejedor

Ferràn Martínez

ASSESSOR TÈCNIC
Mai vénen malament uns bons consells i més quan vénen d'algú que sap una bona estona. La seva experiència i llarga trajectòria en mitjans audiovisuals ens aporta moltíssim.

Joaquin López

Joaquín López

SUPERVISOR DE PROJECTES
Una cosa importantíssima en un projecte, és que algú utilitzant aspectes que altres no arribem a veure, analitzi formes de millora per tal de garantir la qualitat i el posterior èxit de el projecte.

Miquel Sanmacario

Miquel Sanmacario

SO
Una part essencial en el món de l'audiovisual és el so, ell ho té molt clar i el seu currículum ho avala: Tècnic d'àudio i postproducció, Fx i BSO, creatiu, compositor i músic.

Nil Pelaéz

Nil Peláez

CÀMERA i OPERADOR DE DRON
És el que sempre ens soluciona la papereta, unes vegades quan es requereix utilitzar diverses càmeres i altres vegades quan es requereix córrer i saltar amb la càmera a sobre, per no perdre cap detall.

Guille López

Guille López

ASSESSOR DE FOTOGRAFIA
Abans de posar en marxa un rodatge, per a nosaltres és un luxe poder comptar amb la seva opinió, ja que el seu extens currículum com a fotògraf ens garanteix el millor enfocament per a cada projecte.

Joan Borràs

Joan Borràs

DIRECTOR
Sovint és l'encarregat tant de preparar els projectes, rodar i editar com de fer innombrables trucades telefòniques i d'"acabar amb la paciència" dels altres components de l'equip.