NOTICIES.
Fases del documental
PreproduccióRodatge (fase actual)PostproduccióLlançamentDossier del Documental
Tot i que ja hem realitzat un munt de proves per veure del que som capaços de fer, no ens agrada començar la casa per la teulada. La fase de Preproducció és en la que estem treballant ara mateix. En concret ja tenim fet el guió literari que és el que ens ha ajudat a identificar les necessitats tècniques, artístiques i narratives. També tenim ja enllestit el guió tècnic on es converteix la història en imatges concretes. Actualment ja fa dies que estem treballant en el guió il·lustrat.
Un cop passat el període de vacances i finalitzats alguns compromisos i projectes personals de la Maria i la Marta, ens vam reunir a finals de setembre per iniciar la fase de rodatge.

Santa María de Besora

A esperes que arribi la neu i el gel, i aprofitant que la temperatura encara és agradable, ens decidim anar a rodar a la bonica zona de Santa Maria de Besora i Tavertet, on altes parets de més de 300 metres d’alçada, ens ofereixen un paratge espectacular i ideal, perquè la Maria i la Marta facin allò que més els agrada… escalar.

Calculem començar amb la postproducció a finals d’aquest any.
Si tot surt com tenim previst, i de moment actualment no hi ha res que indiqui el contrari, tindrem llest el documental a principis del 2022

Descarregar Dossier del Documental

1 – Informació de contacte

Joan Borràs Farran

Mail: info@rosadelsventsfilms.com Telèfon: 629 75 25 78

2 – Responsables

María Martín, Marta Presseguer i Joan Borràs

3 – Crèdits

Totes les marques, empreses i/o entitats que col·laborin d’una manera o altra al documenta.

4 – Fitxa tècnica

4.1 – Títol: Per definir.
4.2 – Descripció del documental: Documental de muntanya.
4.3 – Idea general: Dues dones somiadores que volen mostrar al món la seva gran passió, la muntanya i l’escalada.
4.4 – Idea tècnica: Rodar amb les protagonistes (María i Marta) majoritàriament a espais exteriors de muntanya, a diferents estacions de l’any.
4.5 – Públic potencial al qual va dirigit: Per a totes les edats i els sexes.
4.6 – Durada estimada: De 30 a 35 minuts.
4.7 – Data aproximada en què el documental estarà llest: Aproximadament principis del 2022.
4.8 – Idioma: Es rodarà en els diferents idiomes amb què s’identifiquin millor les protagonistes, els quals se subtitularan si cal.

5 – Informació general del contingut

5.1 – Tema: Muntanya, dones i xarxes socials.
5.2 – Sinopsi argumental: Maria i Marta són dues dones somiadores que ens volen parlar d’escalada, de muntanya i de xarxes socials, i de la dificultat amb què actualment es troben avui dia les escaladores, que no pertanyen al col·lectiu d’escaladores més mediàtiques, per tenir el seu més que merescut reconeixement, i com cada una combina la seva feina i la seva rutina, amb la seva gran passió, assolir els seus somnis, o millor dit… EL CIM.

6 – Objectius del documental

Apropar i donar a conèixer al públic el món de l’escalada, des del punt de vista de dues escaladores que, sense pertànyer al col·lectiu d’escaladores mediàtiques, ens mostren com compaginen la rutina diària i la seva gran passió… l’escalada.

L’objectiu del documental, també és que la resta de dones se sentin identificades amb la manera de sentir i viure la muntanya de les dues protagonistes, la María Martin i la Marta Presseguer.

7 – Com es poden beneficiar les marques, empreses i/o entitats

Amb el documental també pretenem que es vegin representades les marques, empreses i/o entitats que estiguin interessades a formar part del documental, a través de primers plànols de les pròpies escenes, on es mostraran els logos representatius de cada marca, empresa i/o entitat, al vestuari, ubicació i/o material que utilitzaran les protagonistes.

8 – Com es promocionarà el documental

Mitjançant la seva projecció o emissió a les diferents xarxes socials, mitjans escrits de diferents sectors, diferents canals de televisió, botigues del sector, així com també a diferents centres o clubs socials i esportius.

Descarregar Dossier del Documental

L’equip de Rosa dels Vents FILMS estem encantadíssims i il·lusionats què dos grandíssimes escaladores com són Maria Martin, també coneguda a les xarxes socials de el món de l’alpinisme com @princess_mountain_woman i Marta Presseguer, guia de muntanya i fundadora de Muntanyes de llum hagin comptat amb nosaltres per a la realització del documental del seu actual i nou projecte.

Com ja hem dit, dues grandíssimes escaladores a les que els és igual, escalar en roca o en gel, fer-prop o lluny com és el cas de Maria Martin que molt aviat partirà cap al Perú per escalar nous i grans reptes personals.

Un projecte dut a terme també, amb la intenció que altres dones es sentin identificades amb la seva manera de viure i sentir la muntanya.

María Martín

Maria i Marta són dues dones somiadores que volen parlar-nos en el seu nou projecte, d’escalada, de muntanya i de xarxes socials, i de la dificultat amb què actualment es troben avui dia les escaladores, que no pertanyen al col·lectiu de escaladores més mediàtiques, per tenir el seu més que merescut reconeixement, i com cadascuna d’elles combina la seva feina i la seva rutina, amb la seva gran passió, assolir els seus somnis, o millor dit… EL CIM.

Marta Presseguer

La il·lusió, l’energia i el compromís d’aquestes dues escaladores segur que faran d’aquest, un gran projecte i l’èxit del documental.

Comença una gran aventura!

María Martin

Marta Presseguer

Muntanyes de Llum

Entrevista María Martin i Marta Presseguer

Col·laboradors

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.