NOTICIES.

Hem estat filmant la 34 edició de la SETMANA de Muntanyisme DE BADALONA.

Us presentem novament un gran programa que comptarà amb Patxi Usobiaga, Sílvia Vidal i Arkaitz Yurrita.

Dilluns 13 de maig de 2019
SENSE LÍMITS

A càrrec de Patxi Usobiaga

Patxi Usobiaga ens convida a conèixer la vida d’un escalador professional, un campió del món, de com de la nit al dia la seva carrera esportiva acaba i comença una nova vida. Accepta el seu canvi i segueix endavant fins trobar-se de nou amb l’escalada.

Avui dia escala, entrena, fa surf, és entrenador d’escaladors i d’equip de competicions…

Vols saber més i motivar-te amb ell en persona?

Dimarts 14 de maig de 2019
JUGANT A ESCALAR

A càrrec de Maria Benach, Lluc Macià, Alberto Ginés i en Dani Sales de la productora Documalia.

De la mateixa manera que l’escriptora Enid Blyton narrava les aventures de “Els Cinc”, el projecte de Documalia Produccions “Jugant a escalar” pretén narrar l’aventura diària d’un grup de 5 joves escaladors i escaladores que han de compaginar estudis i la vida quotidiana .

“Jugant a escalar” anirà més enllà del grau de les vies d’escalades o les competicions. Ens aportarà emocions, inquietuds, reflexions i experiències derivades de l’entorn personal de cada protagonista.

Dimecres 15 maig 2019
ELS 7 CIMS

A càrrec de Rosa Fernández

L’asturiana Rosa Fernández, que combina la seva activitat alpinística amb projectes solidaris, ens mostrarà com amb la seva constància, perseverança i tenacitat va aconseguir ser la primera dona espanyola a aconseguir el cim més alt de cada un dels continents: Everest de 8.868 metres a Àsia, l’Aconcagua de 6.959 metres a Sud-amèrica, el McKinley de 6.194 metres a Amèrica del Nord, la Piràmide de Carstenz de 5.030 metres a Oceania, el Elbrús de 5.642 metres a Europa, el Vinson de 4.897 metres a l’Antàrtida i el Kilimanjaro de 5.895 metres a l’Àfrica.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.