NOTICIES.

Hem estat filmant la SETMANA de Muntanyisme DE BADALONA.

Aquest any arriba a la 33 edició, consolidant així la maduresa d’aquest esdeveniment que s’acosta a la ciutat de Badalona la passió que representa tot el que envolta la natura.

Us presentem novament un gran programa que comptarà amb Oscar Cadiach, Sílvia Vidal i Arkaitz Yurrita.

Dimarts 24 d’abril
ESCALANT LA CUA DEL DRAC
El Broad Peak 8.047m Karakorum Pakistan

A càrrec d’Oscar Cadiach

Un dels dos alpinistes catalans que han aconseguit conquerir els 14 vuit mils ens presenta l’ascensió al Broad Peak de 8.047 metres, darrera cim que l’ha ajudat a tancar aquesta gran gesta, un gran colofó ​​a tota una dilatada trajectòria, tant extensa com fructífera, que segur ens captivarà.

Dimecres 25 d’abril de 2018
UN PAS MÉS
A càrrec de Sílvia Vidal

“Un pas més” és com Sílvia Vidal va batejar l’obertura que va realitzar a Alaska l’estiu passat. Es tracta d’un avanç en la trajectòria i determinació d’una de les escaladores de gran paret més destacables del món.

Fidel al seu estil i després de 17 dies a la paret va obrir aquesta via al pic Xanadú totalment en solitari sense cap ajuda externa, sense ràdio, sense telèfon…

L’ALTRE COSTAT DE LA CORDA
A càrrec d’Arkaitz Yurrita

Arkaitz significa “roca” en Basc. Aquest és el nom del nostre protagonista: escalador i oberturista que treballa com a guia d’alta muntanya.

El documental impactant, que ens presenta, neix d’una proposta compartida amb els seus amics, tots grans escaladors amb un estil en comú, i que té com a objectiu filmar les grans parets del Pirineu. A més, tracta sobre l’ètica, els valors i la naturalesa de l’escalada.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.